Skip to main content

Ninth Grade Academy

Bell Schedules

Regular Schedule (50 minutes in each class)
Description / Period Start Time End Time Length
1st Block 7:50 AM 9:14 AM 84 min
Break 9:14 AM 9:28 AM 14 min
Freshman Focus (Homeroom) 9:28 AM 9:52 AM 24 min
2nd Block 9:58 AM 11:22 AM 84 min
3rd Block 11:27 AM 1:16 PM 109 min
1st lunch 11:27 AM 11:52 AM 25 min
2nd Lunch 12:51 AM 1:16 PM 745 min
4th Block 1:21 PM 2:45 PM 84 min
Shuttle Buses 2:45 PM
All Other Departures 2:50 PM